Αυτή την ιδιαίτερη περίοδο γιορτών, κλείνουμε τη χρονιά και ανοίγουμε μία καινούρια με μία ευκαιρία να παραμείνουμε ενεργοί, να συνεχίσουμε την εξάσκηση μας στο σπίτι, αλλά και να εμπνεύσουμε άλλους, χαρίζοντάς σας 2 μοναδικά στρωματάκια και 1 μηνιαία συνδρομή.

1. Giveaway – Κλήρωση 🍀

  • Κάνοντας Like, Comment & Share σε αυτό το post στο Facebook :: https://tinyurl.com/buddhalibreathome κερδίζετε 1 συμμετοχή στην κλήρωση
  • Κάνοντας Like & Comment σε αυτό το post στο Instagram ::  https://tinyurl.com/buddhalibreathomeinsta κερδίζετε 1 συμμετοχή στην κλήρωση
  • Έτσι κερδίζετε μέχρι δύο συμμετοχές στην κλήρωση ανά άτομο
  • Σε κάθε comment κάνετε Tag τους αγαπημένους σας φίλους και γράφετε τους λόγους για τους οποίους η yoga είναι σημαντική για εσάς αυτό το διάστημα!

🎁 ΔΩΡΟ κλήρωσης: 1x Manduka eKO SuperLite Midnight (σκούρο μπλε)
📅 Οι συμμετοχές θα καταμετρηρθούν μέχρι τις 15/1/2021 (23:59) και την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα

2. Photo Contest 📷

  • Εμπνεύστε τους γύρω σας να παραμείνουν ενεργοί, υγιείς και ασφαλείς δίνοντας το παράδειγμα της εξάσκησής σας στο σπίτι!
  • Δημοσιεύστε μία φωτογραφία από την εξάσκησή σας στο σπίτι – είτε σωματική, είτε πνευματική, σε μία ενεργητική ή χαλαρωτική θέση ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει!
  • Στο κείμενο της δημοσίευσης κάντε tag το Buddha Libre Yoga Studio (Facebook) ή @thanos_buddhalibre_yoga (Instagram) και συμπεριλαμβάνετε τα tags: #buddhalibre & #BuddhaLibreAtHome
  • Για κάθε μοναδική φωτογραφία, τα Likes από Instagram θα προστεθούν στα Likes & Shares του Facebook για να ενισχύσουν τη συμμετοχή σας. Το post με το μεγαλύτερο άθροισμα Likes & Shares θα κερδίσει τα παρακάτω:

🎁 ΔΩΡΑ διαγωνισμού
– 1x Manduka eKO SuperLite – Επιλογή μεταξύ Cosmic Sky Marbled (Μωβ) ή Ebb Marbled (Μπλε)
ΚΑΙ
– 1x Μηνιαία Συνδρομή, 1-Month Yoga Unlimited στο Buddha Libre Yoga Studio
📅 Οι συμμετοχές θα καταμετρηρθούν μέχρι τις 15/1/2021 (23:59) και την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα

* Οι δύο δράσεις, τα δώρα και οι συμμετοχές είναι πλήρως ανεξάρτητες.

Καλή επιτυχία!