Ευεξία Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες Μου

Όλες οι συνεδρίες είναι κατάλληλες και προσβάσιμες για κάθε φύλο, σωματότυπο, τρόπο ζωής και ηλικία και σας προσκαλούν να τις δοκιμάσετε. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ενδείξεις απλώς για την κατεύθυνση και το θέμα που υπηρετεί κάθε είδος συνεδρίας.

Vinyasa Yoga

Διαλογισμός μέσω της κίνησης.

Άνετες, ενεργητικές θέσεις του σώματος (asanas) ακολουθούν μοτίβα σε ροή. Μαζί με βαθιά αναπνοή, οδηγούν τον νου σε μια κατάσταση διαλογισμού.

Hatha Flow Yoga

Επαναφορά στο Παρόν

Ασκήσεις αναπνοής (Pranayama), άνετες θέσεις του σώματος και διαλογισμός βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση, μειώνουν το άγχος και βελτιώνουν τη συγκέντρωση.

AcroYoga

Επαφή, Σύνδεση, Συνεργασία

Οι κλασικές θέσεις της yoga αποκτούν άλλη διάσταση και δυναμική, σε ζευγάρια και ομάδες, καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

Η AcroYoga συνδυάζει τη σοφία της Yoga, τη δύναμη των Ακροβατικών και τις Θεραπευτικές τεχνικές σε μία εξάσκηση γεμάτη παιχνίδι.

Το μάθημα καθοδηγείται από πιστοποιημένους δασκάλους με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας της AcroYoga International
http://www.acroyoga.org/teachers/thanos-stavropoulos#events

Aerial Yoga

Η πρακτική στον αέρα

Η κούνια χρησιμοποιείται όχι μόνο για να απογειώσει το σώμα, αλλά και για να κάνει τις θέσεις ακόμα πιο προσιτές και θεραπευτικές.

Yoga for Kids & Teens

Φυτεύω τον σπόρο της επίγνωσης

Πολύπλευρη προσέγγιση της yoga για παιδιά (4-12 ετών) και εφήβους (13-18 ετών) που καλλιεργεί την επίγνωση, την αντιμετώπιση του άγχους και την ευεξία, μέσα από παιχνίδια, ιστορίες, οραματισμό, ζωγραφική, μουσική και πολλά άλλα.

Thai Massage

Η τέχνη της προσφοράς

Η αρχαία πρακτική της ταϋλανδέζικης μάλαξης, εκτός από χαλάρωση και αποθεραπεία, μας προσφέρει την εμπειρία της σύνδεσης και προσφοράς. Γίνεται πολλές φορές εμβόλιμα στα ομαδικά μαθήματα, π.χ. partner yoga, αλλά και σε μεμονωμένες συνεδρίες κατόπιν συνενόησης.

Baby Yoga

Η Πρώτη μας Επαφή

Συνδυασμός χαλάρωσης και άνετων στάσεων για τον γονιό (προσαρμοσμένες στις ανάγκες τις μεταγεννετικής περιόδου) ή κηδεμόνα με παιχνίδι, κίνηση και μασάζ για το βρέφος. Συμβάλλει στην ευεξία και πνευματική ηρεμία του ενηλίκου, στη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη του βρέφους και στην ενεργή, συνειδητή και θετική αλληλεπιδραση μεταξύ των δύο.

Με ελεύθερη κίνηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του μωρού μας (π.χ. για ύπνο, τροφή ή αλλαξιέρα). Προαιρετικά χρησιμοποιούμε προσωπικό σεντονάκι ή πετσετούλα και κάποιο αγαπημένο παιχνίδι.

Απευθύνεται σε νέους γονείς και κηδεμόνες.  Δεν είναι απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία με τη Yoga.

Για Ενήλικες και Μωρά (0-10 μηνών)

Prenetal Yoga

Yoga για Εγκύους

Άνετες θέσεις, εξάσκηση επίγνωσης, αναπνοές και διαλογισμός, δυναμώνουν τον δεσμό μητέρας και εμβρύου, προσφέρουν σωματική ενδυνάμωση, αυτοπεποίθηση και γαλήνη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό.

Family Yoga 1-3ετών

Τα Πρώτα μας Βήματα Μαζί

Ευεξία για τον νέο γονιό και κηδεμόνα με ελεύθερη συμμετοχή και δημιουργικό παιχνίδι για το παιδί σε μία κοινή δραστηριότητα που προάγει πρώιμες θετικές εμπειρίες.

Συμβάλει στη μείωση του άγχους, στην ανάπτυξη επίγνωσης, συγκέντρωσης, διαχείρισης συναισθημάτων, σώματος και πνεύματος.

Για Ενήλικες και Παιδιά (10 Μηνών – 3.5 Ετών)

Η Ομάδα Μας

Η ομάδα του Buddha Libre αποτελείται από έμπειρα άτομα, με διεπιστημονική κατάρτιση, που μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία με μοναδικό σκοπό την δική σας ολιστική ευεξία.

Θάνος Σταυρόπουλος

Yoga Teacher, Manager & Founder

είναι δάσκαλος Yoga, AcroYoga και Technology & Innovation Senior Manager στο Pfizer CDI.

Ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Πληροφορική στα έξυπνα περιβάλλοντα, εξοικονόμηση ενέργειας και υποβοηθούμενη διαβίωση και συνεχίζει την έρευνά του πάνω στο ίδιο θέμα. Σε σχέση με τη Yoga, πέρα από την προσωπική πρακτική ολοκλήρωσε προγράμματα εκπαίδευσης δασκάλων στην Ελλάδα, Ευρώπη και Ινδία, με πρόθεση να μοιραστεί τη μέθοδο. Ίδρυσε το χώρο Buddha Libre με σκοπό να συνδυάσει την επιστήμη της υγείας και τις μεθόδους της yoga, το διαλογισμό αλλά και το παιχνίδι ως τρόπο ζωής, στο κοινό της Θεσσαλονίκης. Το Buddha Libre είναι για αυτόν ένα κανάλι θεραπείας, ανθρώπινης επαφής και δημιουργίας.

Αγαπά τη yoga, τα ακροβατικά, το θεραπευτικό μασάζ, τα ταξίδια και την επιστήμη των υπολογιστών με εφαρμογές στην υγεία, την ευεξία και την υποβοηθούμενη διαβίωση.

Τίτλοι

 • PhD in Computer Science, Aristotle University of Thessaloniki
 • Yoga Teacher – 200H Yoga Alliance
 • AcroYoga International Certified Teacher
 • AcroFit Certified Teacher
 • Children’s Yoga Teacher – 100H Yoga Alliance
 • Yoga Swing Teacher – 32H Gravotonics
 • Thai Massage Therapist – 90H Sunshine Network
Thanos Stavropoulos - Yoga Teacher in Thessaloniki

Δέσποινα Νιώτη

Aerial Yoga Teacher

είναι δασκάλα Aerial Yoga, Aerial Dance/Acrobatics, Hatha και Ashtanga Vinyasa Yoga με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η άσκηση, η κίνηση, ο χορός, η σωματική και ψυχική υγεία ήταν από μικρή ηλικια το πάθος της και η αιώνια αγάπη της.

Τίτλοι

 • Ashtanga & Hatha Traditional Yoga 200H
 • Aerial Yoga Dance Level 1-2 for Adutls & Children
 • Ashtanga Series 1, Indea Yoga, Mysore, India 250H
 • Spinework, Thai Massage, Reflexology Therapist

Όλγα Ζαρόγκα

Yoga Teacher

είναι δασκάλα Yoga και Ψυχολόγος εκπαιδευμένη στη συστημική ψυχοθεραπεία. Έκτοτε, έχει διδάξει επαγγελματικά Yoga στους χώρους Escape Gym, Underground Fitness Center, Flex Fitness Center και Robotnik Alternative Studio..

Τίτλοι

 • 100H Yoga Teacher Training, Grafts Hellas
 • BSc in Psychology, Aristotle University of Thessaloniki

Εύα Κεραμιώτη

Yoga & Aerial Yoga Teacher

είναι δασκάλα Yoga και Aerial Yoga, Pilates & Thai Massage Therapist, έχοντας ολοκληρώσει πολυάριθμα σεμινάρια Ashtanga, Vinyasa, Iyengar, Calisthenics, μαλέτου και σύγχονου χωρού καθώς και αποφοιτήση από δραματική σχολή.

Τίτλοι

 • 100Η Yoga Teacher Training, Grafts Hellas
 • 250H Yoga Vidya Gyrukul, India
 • 60H Aerial Yoga, Grafts Hellas
 • 60H Aerial Yoga, Anahata Yoga Studio
 • 35H Thai Massage, ΧΑΝΘ
 • 250H Basi Pilates, Thessaloniki
 • Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή, Αθήνα

Μαργαρίτα Γραμματικοπούλου

Manager

είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Τμήμα Χημείας ΑΠΘ και κλινική ερευνήτρια στο ΕΚΕΤΑ-ΙΠΤΗΛ. Η οργανωτικότητα και επιστημονική της προσέγγιση είναι καταλύτης για κάθε διαχειριστικό και στρατηγικό θέμα του Buddha Libre Yoga Studio.

Τίτλοι

 • MSc in Organic Chemistry, Aristotle University of Thessaloniki