Loading Events

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, 19.30 – 21.00

Το Buddha Libre Yoga Studio φιλοξενεί για πρώτη φορά την Ευαγγελία Παπατζήκα σε μία συνεδρία Vinyasa Yoga με θέμα “Open Heart” ::

Ζούμε μέρες περίεργες. Μέρες που μας συντροφεύει η μοναξιά, το στρες και οι αρνητικές σκέψεις. Όταν δεν υπάρχει εξωτερική βοήθεια, μπορούμε εμείς να αναλάβουμε δράση. Είναι λοιπόν σημαντικό να κινούμαστε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, και ένας τρόπος για να το καταφέρουμε είναι η Yoga. Η Yoga είναι τρόπος ζωής. Είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει ξανά συναισθήματα που είχαμε ξεχάσει και θα μας χαρίσει την εσωτερική γαλήνη που αναζητούμε. Αυτή η συνεδρία είναι αφιερωμένη στο σώμα μας, που πάντα, ακούραστα μας φιλοξενεί και μας επιτρέπει να βιώνουμε τη μαγεία της ζωής. Αφορά μια δυναμική πρακτική Vinyasa Yoga και αποτελείται κυρίως από υπερεκτάσεις της σπονδυλικής στήλης, στροφές του κορμού και ισορροπίες. Θα δοκιμάσουμε και θα πειραματιστούμε σε διάφορες θέσεις (asanas) και σε παραλλαγές αυτών.

Συγκεκριμένα θα εστιάσουμε σε υπερεκτάσεις του κορμού, οι οποίες διευρύνουν τον θώρακα και την αναπνοή μας, τονώνουν τους μύες της πλάτης και βελτιώνουν την ευλυγισία μας, ενώ συναισθηματικά και πνευματικά μας βοηθούν να ανοιχτούμε και να απελευθερωθούμε από φραγμούς. Βήμα βήμα μέσα από όρθιες θέσεις και θέσεις ισορροπίας θα ενισχύσουμε την ικανότητα συγκέντρωσης και τη δύναμη των μυών των ποδιών.

Θα δίνονται παραλλαγές σε κάθε θέση και στάδιο, για όλα τα επίπεδα.

 

🎓 Περιλαμβάνει:

– Προθέρμανση, κατάλληλη προετοιμασία και ενεργοποίηση των μυών του σώματος

– Δύναμη και ισορροπία στις όρθιες θέσεις

– Ευλυγισία και εύρος κίνησης για τις υπερεκτάσεις του κορμού

– Ενεργοποίηση του πυρήνα μας για ασφαλείς μεταβάσεις στις θέσεις

– Χρήση yoga blocks ή βιβλίων για επιπλέον βοήθεια στις όρθιες θέσεις ή στις θέσεις ισορροπίας

– Μικρή χαλάρωση στο τέλος της πρακτικής, το σώμα μας αξίζει να ξεκουραστεί και να ησυχάσει για λίγα λεπτά μέσα στη μέρα

 

🤸‍♂️ Απευθύνεται:

Σε όλες τις ηλικίες και  επίπεδα- αρχάριους και προχωρημένους ασκούμενους, σε όποιον θέλει να χαρίσει στο σώμα και του νου του μία βαθιά εσωτερική ένωση.

 

💲 Κόστος:

Ισοδύναμο με οποιαδήποτε συνεδρία του Buddha Libre Yoga Studio.

– Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπάρχουσα συνδρομή.

– Ενδεικτικά, για νέες συνδρομές με διάρκεια ενός μήνα (ημερολογιακά), το κόστος είναι:

 

➡ Πληρωμές, Κρατήσεις και Παρακολούθηση:

Γίνονται online στο

>> https://www.momoyoga.com/buddhalibre/

Σε περίπτωση που τα μέτρα προφύλαξης το επιτρέπουν, η συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στο studio. Σε αντίθετη περίπτωση θα πραγματοποιηθεί online.

Οι κρατήσεις και οι θέσεις ισχύουν και για τις δύο περιπτώσεις, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και πλήρης επιστροφή χρημάτων σε περιπτώσεις ακύρωσης από τη μεριά μας.

Το link παρακολούθησης δίνεται μέσω της πλατφόρμας κράτησης. Η παρακολούθηση γίνεται μέσω Google Meet, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε σε φορητή συσκευή και να ρυθμίσετε εδώ: https://meet.google.com. Δεν απαιτεί εγκατάσταση σε υπολογιστή.

 

ℹ Πληροφορίες & Επικοινωνία:

Buddha Libre Yoga Studio, Καρακάση 112, Θεσσαλονίκη, https://buddhalibre.gr

info@buddhalibre.gr

+30.6945902821

 

👤 Σχετικά με την εισηγήτρια:

Η Ευαγγελία Παπατζήκα είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με κατεύθυνση στην άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου. Ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και, παράλληλα, με την ένταξη, κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία παιδιών με διάφορα είδη αναπηρίας. Το ταξίδι στον κόσμο της Υoga ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, και εξελίχθηκε σε μια μεγάλη αγάπη. Αφού παρακολούθησε εκπαίδευση δασκάλων (Pro Level 1 της Grafts Hellas), ξεκίνησε να διδάσκει Yoga σε άτομα διαφόρων ηλικιών (18-60). Ενισχύει τις γνώσεις της με σεμινάρια/workshops και online μαθήματα με εξειδικευμένα αντικείμενα όπως η Vinyasa Yoga και ο διαλογισμός. Η αγάπη και τα οφέλη της Yoga αποτελούν κίνητρο που την ωθεί καθημερινά να συνεχίσει να είναι δημιουργική και παραγωγική σε αυτό που κάνει.

 

https://www.facebook.com/events/1184422185350217

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top