Καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Κάθε σώμα και κάθε πνεύμα εμφανίζουν τις δικές τους δυνάμεις και αδυναμίες: μυϊκή δύναμη, ευλυγισία, ικανότητα διαχείρισης άγχους και συγκέντρωσης. Ταυτόχρονα, ο καθένας μας αντιμετωπίζει διαφορετικές προκλήσεις ανάλογα με τον τρόπο ζωής, την ηλικία, και τους στόχους του.

Το Personal Practice Coaching απαντάει σε αυτή την ανάγκη δημιουργίας προγραμμάτων προσωπικής εξάσκησης που λαμβάνουν υπόψιν τους εξατομικευμένους στόχους του ατόμου και τις δυνατότητές του να τους προσεγγίσει στον βέλτιστο χρόνο. Οι στόχοι αυτοί αφορούν πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και μπορούν να είναι:

 • Αύξηση δύναμης και ευλυγισίας, βελτίωση στάσης σώματος
 • Επαναφορά και αποκατάσταση σωματικών προβλημάτων μέσω ήπιας άσκησης
 • Αύξηση ικανότητας διαχείρισης άγχους και συγκέντρωσης
 • Βελτίωση γενικής υγείας και ευεξίας, διαχείριση και μείωση ασθένειας

Τα προγράμματα του Personal Coaching περιλαμβάνουν συνδυασμό:

 • Σωματικών θέσεων της yoga (asanas)
 • Ασκήσεων αναπνοής (pranayama)
 • Διαλογισμό (meditation) και εξάσκηση mindfulness

που μπορούν να εξασκηθούν στον δικό σας χρόνο, στο σπίτι, ή να ενσωματωθούν στην εξάσκηση ομαδικών τμημάτων στο studio, εξατομικεύοντας τα αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι οι μέθοδοι του προγράμματος βασίζονται σε μελέτες των επιστημών υγείας, αθλητισμού και νευροεπιστήμης που αποδεικνύουν τον θετικό τους αντίκτυπο και αποτέλεσμα. Ωστόσο, τονίζεται ότι σε περιπτώσεις ασθένειας και παθήσεων λειτουργούν υποστηρικτικά και όχι αυτούσια, σύμφωνα και με την απαραίτητη συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι απεριόριστη – μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να συστηθεί να χρησιμοποιηθεί για τρεις, έξι, δώδεκα μήνες έως και για πάντα, ανάλογα με τις εναλλασόμενες ανάγκες και την πρόοδο του ατόμου.

Όλα τα προγράμματα και τις συνεδρίες του Personal Coaching επιμελείται ο Θάνος Σταυρόπουλος.

Το πακέτο Personal Practice Coaching περιλαμβάνει:

 • Καθορισμό των στόχων, αναγκών και δυνατοτήτων του ατόμου (χρονικών, σωματικών κ.ο.κ.) μέσα από συζήτηση και ενός προτύπου ερωτηματολογίου.
  [Συνεδρία διάρκειας μίας ώρας]
 • Δημιουργία του εξατομικευμένου προγράμματος για εξάσκηση στο studio ή στο σπίτι σε εβδομαδιαία βάση.
  [Ηλεκτρονικό και Έντυπο Έγγραφο του Εξατομικευμένου Προγράμματος – PDF]
 • Παράδοση του προγράμματος και επίδειξη των ασκήσεων. Πρώτη εκτέλεση από τον ασκούμενο, personal coaching και βιντεοσκόπηση ή ηχογράφηση του καθοδηγητή, ώστε να επαναλαμβάνονται όσο πιο ορθά γίνεται στον χρόνο του ασκούμενου.
  [Συνεδρία διάρκειας δύο ωρών]
 • Παρακολούθηση (Follow-up) της προόδου με συνεχή επικοινωνία (τηλέφωνο, email και διαδικτυακών υπηρεσιών μηνυμάτων) προσωπικά και σε ομαδικές συζητήσεις.
  [Συνεχής υποστήριξη]
 • Με τη λήξη του προγράμματος στη διάρκεια που θα συστηθεί αλλά και με την τελική απόφαση του ασκούμενου, επαναλαμβάνεται η διαδικασία με βάση τα κεκτημένα και τα νέα δεδομένα και έκπτωση στα μελλοντικά προγράμματα.
  [Έκπτωση στα μελλοντικά προγράμματα]

Κόστος Πακέτου Personal Coaching

80€ Προσφορά Γνωριμίας: 60€ (χωρίς ΦΠΑ 24%)

Επικοινωνία – Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

📧 Email: info@buddhalibre.gr

📞Τηλέφωνο: 6945902821

🌐 Facebook & Messenger: Buddha Libre Yoga Studio

📷 Instagram: thanos_buddhalibre_yoga

Υπεύθυνος Προγράμματος

Ο Θάνος Σταυρόπουλος είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογίας με εφαρμογές στην υγεία και την ευεξία. Ταυτόχρονα, εργάζεται ως δάσκαλος Yoga (Yoga Alliance USA & Indian Yoga Federation, AcroYoga International, Thai Massage Therapist κ.α.) και διευθυντής του χώρου Buddha Libre Yoga Studio στη Θεσσαλονίκη. Έλαβε πτυχίο, μεταπτυχικό και διδακτορικό τίτλο σπουδών από το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά από εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ινδία, εξασκεί και καθοδηγεί συνεδρίες Vinyasa, Hatha και AcroYoga με άτομα όλων των ηλικιών και εμπειριών, παιδιά και ηλικιωμένους, επιστήμονες και αθλητές. Εστιάζει στην επιστήμη πίσω από κάθε μέθοδο, λατρεύει τη διαλογιστική κίνηση της Vinyasa, την ευφυΐα των ακροβατικών και την αγνή πρόθεση του Thai Massage. Παράλληλα, με την έρευνα των εφαρμογών της τεχνολογίας στην υγεία, ίδρυσε το Buddha Libre Yoga Studio στη Θεσσαλονίκη ως ένα κανάλι μετάδοσης δημιουργικότητας, επαφής, παιχνιδιού και ευεξίας σε ένα κοινό που ακόμα ξεκινά να ανακαλύπτει τον κόσμο της Yoga.